HERBA MELANCARKAN SALUR DARAH

PELUANG PERNIAGAAN TASLY




SIHAT POKET!!!


SIHAT BADAN!!!





berniaga untuk ubah hidup

KELUARGA PUN HAPPY!!!



“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka ” (Surah Ar-Rad:11) 




INI KISAH SAYA...


Suatu ketika dulu saya orang yang sentiasa mencari-cari peluang bagi mengubah kehidupan saya, sehingga saya bertemu dengan peluang perniagaan di syarikat farmasi Tasly.


Ya, saya bermula di sini pada hujung tahun 2008 dan hingga kini saya masih lagi menjalankan bisnes Tasly. 

Alhamdulilah saya berjaya membuka stokis Tasly di Sabah dan berjaya membina rangkaian ejen dan Team How yang dikelilingi oleh leader-leader yang sangat amazing dan sangat-sangat positif.



Ini antara aktiviti yang telah dijalankan oleh saya dan team yang dikenali sebagai 

Team HOW









latihan untuk team
TEAM HOW



Sesi latihan untuk agen
Sesi latihan rekrut agen


Sesi latihan minda
Latihan minda


Team rekrut agen Tasly
Latihan berkumpulan


Motivasi untuk team
Berseronok dalam latihan



Sesi latihan agen
Memang enjoy

Ketua kumpulan
Juara kumpulan

Aktiviti kumpulan yang menarik
Bersandar jap sambil perah idea

Aksi kumpuan dan latihan
Aksi nyanyi 


Team how rekrut agen
Lagi satu aktiviti berkumpulan


Team HOW latihan berkumpulan
Aktiviti ni memang WOW



Selain daripada tu, setiap Team HOW akan berpeluang untuk belajar bagaimana memasarkan produk melalui kelas Online. Antara teknik online yang akan dipelajari;


  1. Asas membina blog
  2. Auto responder
  3. Teknik memasarkan produk di Facebook
Saya percaya hidup kita hanya boleh berubah jika ada ilmu yang betul dan ilmu tu pulak mestilah diamalkan. 

Ini antara kelas online yang dihadiri oleh ejen-ejen Team How



Agen Sabak Bernam
Kelas Bina Blog



kelas belajar bina web
Coaching untuk agen kat Sabah



Kelas bina blog
Penerangan Produk



Bina blog mudah
Seriusss jer semua kan...



Kelas online
Fokus betul belajar online



Kelas Facebook
Belajar teknik bina blog




KELAS ONLINE
Tekun belajar




PELUANG PERNIAGAAN

LEPAS TU SAYA PULAK DIRAIKAN...

BEST KAN





"Hidup ini semuanya berkaitan dengan keputusan. 

Kita memilih untuk hidup miskin dan ....

kita juga memilih untuk hidup kaya"




Bina bisnes dan ubah hidup
SAYA NAK BANTU ORANG LAIN


Anda perlukan bantuan?

Bagaimana nak bermula?

Nak jadi ejen ?

Nak Belajar Online untuk tingkatkan bisnes ?


Hubungi Saya agar saya boleh bantu Anda...


019-2266478


Bertindaklah SEKARANG! 

TINDAKAN pantas mampu mengubah hidup Anda! 

InsyaaAllah